All Ears Groningen

Waar vind je All Ears?

Elke woensdag van 14.00 - 16.00 zijn er inloopspreekuren om met een studentwerker van All Ears te spreken. Locatie is in het Harmonie gebouw (Oude Kijk in Het Jatstraat 26, 9712 EK Groningen)

Voor studenten die in deze onzekere tijden een luisterend oor nodig hebben, biedt All Ears de mogelijkheid om met een van onze studentenwerkers te spreken.

Als je buiten het inloopspreekuur een afspraak wilt maken, stuur dan een bericht met behulp van onderstaand formulier. Je kunt daarin - als je daar behoefte aan hebt - aangeven als je specifieke voorkeuren hebt, bijvoorbeeld met betrekking tot de taal waarin of de problematiek waarover je met de studentenwerker zou willen spreken of met betrekking tot de persoon van de studentenwerker (man/vrouw of een specifiek persoon).
We mailen je zo snel mogelijk en in elk geval binnen drie werkdagen terug. Als je je verhaal kwijt wilt zonder een face-to-face afspraak, dan is dat ook goed. Je mag je verhaal ons dan toesturen met behulp van onderstaand formulier.

Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@allearsgroningen.nl.